Erasmusudveksling:
hvor kan vi tage hen fra RUC, Datalogi / Informatik / Humtek?

   RUC LOGO
  
Erasmusprogrammet gør det nemt at komme på udvekslingsophold på forskellige universiteter rundt om i Europa.
Ansøgningsproceduren er enkel, og din koordinator på RUC, Henning Christiansen , har en udvalg af personlige kontakter med kolleger på derude som kan hjælpe med at stykke et studieprogram sammen. Han har besøgt de fleste af universiteterne, og kan varmt anbefale dem alle – og kan fortælle en hel del mere om dem, de studerende og dagliglivet derud ;-)

På kortet kan du finde vores samarbejdspartnere. Du må søge på nettet eller tale med Henning Christiansen, CBIT, for at finde detaljeret information om studieplaner m.v. Om ansøgningsprocedure for disse og andre udvekslingsmuligheder, regler og paragraffer, se RUC's generelle sider.

Ansøgningsfrister på RUC   Studieår 2017/18:15. februar 2017
Restpladser forår 2018:1. september 2017

Vær opmærksom på, at universiteterne derude også har deres egne ansøgningsfrister, som du skal tage hensyn til, og at de kan have krav om documentation for engelskkundskaber.

SIDSTE NYT: Vi har netop fået en ny udvekslingsaftale med Bamberg i Tyskland for Datalogi/Informatik, som også dækker Virksomhedsstudier. De er giver også adgang til en man kan tage kurser i andre fag.
Se mere på http://www.uni-bamberg.de/en/wiai/.
Se et næsten aktuelt kursuskatalog her: http://www.uni-bamberg.de/fileadmin/uni/fakultaeten/wiai/Modultabelle_Struktur/International/WIAI-Module-2014-2015_V1_2_final_01.pdf

SÆRLIGT FOR HUMTEK: Universitetet i Tilburg, Holland, har meget spændende tilbud til HUMTEK-studerende og andre med interesse i bl.a. "Human Aspects of Information Technology" og dele af kunstig intelligens, interaktive installationer og den slags.

Læs mere om dine muligheder i Tilburg.

 

Se kortet i større udgave med mere information.

 

Sidst rettet 6. februar 2017, Henning Christiansen